Currencies
My Cart
1. Why using the charcoal powder?
ANS: The charcoal has an ability to absorb into the pores on your skin and draw out the dirt and oils that are blocking pores. If you consist to use our charcoal soap, your face can reduce or eliminate acne, bumps, and blackheads. The soap is also good for your body for all over skin detox and it can help reduce pigmentation and make your hands look younger. Cleansing skin is the first step for our skin and everybody needs to do that.

2. Can your soap be used for sensitive skin?
ANS: Yes. It’s suitable for all skin types.

3. What is the function of charcoal soap?
ANS: a. Deeply cleanse and detoxify with activated bamboo charcoal. b. Drawing out impurities & clear out pores. c. Care for oily, combination, and blemish-prone skin types. d. Tightens & Smooths out fine lines & wrinkles. e. Moisturizing your skin with essential oil.

4. What are the active ingredients of this soap?
ANS: Palm Oil, Stearic Acid, Sucrose, Charcoal Powder, Aloe Leaf Extract etc.

5. Can this soap use on the body?
ANS: The soap is also good for your body for all over skin detox and it can help reduce pigmentation and make your hands look younger.

6. What is the feature for your charcoal soap?
ANS: a. It has a high adsorption of bamboo charcoal, The formula is mild & effective, suitable for all skin types. b. It helps to relieve the question of acne & pimple. c. It contains Elaeis Guineensis (Palm) Oil, which can moisturize your skin after using. d. You can use the charcoal soap with the body scrub or Dead Sea mud mask.

7. Is it the soap is 100% natural?
ANS: Yeah, all the ingredients are natural and without any harmful ingredients, Palm Oil, Stearic Acid, Sucrose, Charcoal Powder, Aloe Leaf Extract etc.

8. Do you have any certification? Does it have the animal test?
ANS: We have Material Safe Data Sheet, Certificate of Analysis. GMPC. It doesn’t have the animal test.

9. What is the difference with other brands?
ANS: a. The raw materials of bamboo charcoal derived from high-quality bamboo; b. 100% natural bamboo charcoal, it has a good capacity of adsorption, deeply clean and clear facial skin dirt and grease; c. You can use the charcoal soap with our Dead Sea mud mask to reach a double effect for cleaning.