1. What is the effect of serum?
ANS: 
· Antioxidant formula protects skin from environmental stressors
· Lightens and Brightens complexion
· Fades sunspot and discoloration
· Hydrates and moisturizes skin
· Naturally lifts and firms


2. How does the serum works?
ANS: Vitamin C Serum: Vitamin C can help the skin against UV rays, avoid dark spots, freckles produce. Summer can prevent skin damage after sun exposure, promote metabolism, so that the formation of melanin discharge, fade spots. To the fall and winter, it can change the dull skin due to blood circulation variation phenomenon emerged. Melanoma cells convert tyrosine under the action of vitamin C is dopaquinone then oxidized form eumelanin, with the formation of melanin skin normal metabolism gradually reach the surface of the skin, and aging of the skin along with the last natural peeling.

3. What is the main ingredient? What percentage of serum?
ANS: Vitamin C Serum Ingredients: 20% Sodium Hyaluronate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Aloe Leaf Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Leaf Extract

4. Do it have any side-effect if use more?
ANS: No. Because of our product containing natural herbs, which is safe and effective. What is more, our product is a daily skin product without any harmful formulas, such as parable, Free of parables, alcohol or sulfates. Detail can refer to our ingredient list.

5. Is it suitable for sensitive skin?
ANS: Our product is suitable for all type skin. Product formula is natural and mild, so it can be used in normal time. But someone allergic to some plant, such as aloe leaf extract. So we suggest that you can test by your hand, if any allergic happen, we don’t suggest to use it.

6. What is your serum absorb quality?
ANS: Our serum is consisting of small molecules high stick resume, the small molecule is easier to get into the skin. So it is better to absorb skin, and easy to reach the expect a result.

7. Can l use the serum with injection?
ANS: Because our product is daily skin care product, while the injection use in a medicinal product. So we don’t suggest that.

8. When using both the Vitamin C Serum and Hyaluronic Acid Serum, should I use both at the same time or one in the morning and one in the evening?
ANS: Yes, you are supposed to use both serums at the same time, however, do not mix them in the palm of your hand. After cleansing and exfoliating the skin, (exfoliation is to be done at least twice a week), you will apply the Vitamin C Serum first, and allow to dry for several minutes. Next, apply the Hyaluronic Acid Serum and allow to dry for several minutes, and lastly, apply your moisturizer and eye treatment. Also, nighttime is the best time for use, as skin repairs itself while you sleep.

9. How quickly should I be seeing results with the HA and Vitamin C Serums?
ANS: The effects you should be seeing at 2-3 weeks is a better texture, tone, glow, with a more moisturized and plump feeling to the skin. Skin care products can take at least a month to start showing any results, and if the skin is more mature then it will take longer. These serums also stimulate collagen growth over time, with age and skin conditions playing a factor as to how quickly you will see those changes. Your skin did not become damaged and age overnight, therefore, your skin care products will not correct these issues overnight.

10. How are these serums able to penetrate deeper below the surface than other skin care products?
ANS: Serums are molecularly structured to penetrate deep into the pores and layers of the skin, which is why they've become such an important part of the skincare regime.

11. Are the Vitamin C and Hyaluronic Acid serums compatible with retinol or Retin-A?
ANS: Our serums are a great combination with Retin-A or retinol moisturizers. These products heavily exfoliate the skin, and prepare the ground work for these serums to take full effect. If using Retin-A you should apply your serum first, then the Retin-A, then your moisturizer. When using a moisturizer with retinol, apply the serum first, then your retinol moisturizer afterwards.

12. Is your Vitamin C serum of high quality?
ANS: Our Vitamin C Serum is of the highest quality C Serums on the market, and we put it up against other popular brands like Obagi and Perricone. In fact, many of our customers have left reviews stating they like our C Serum over both Obagi and Perricone. Of course, because everyone's skin is different some brands may work better for some people than others. Also, our serums are created in a state-of-the-art, FDA-certified facility, with years of testing and research to ensure our products are potent and made from extremely, high quality natural ingredients.

13. Why does your Vitamin C serum not tingle?
ANS: The tingling feeling some serums provide doesn't necessarily come from the Vitamin C nor does a tingling feel mean that the Vitamin C is more potent. Our Vitamin C serum is mixed with the most effective ingredients on the market. We choose to use an aloe base instead of water, and never add any alcohol (as most competitors use). This is why our Vitamin C goes on so smoothly, yet penetrates deep into your dermis to provide maximum benefits, without stinging or tingling.

14. Should I be using your serums in the morning or at night?
ANS: You may apply our serums both morning and evening if you wish. Just make sure your skin is clean and exfoliated before applying. However, those with sensitive skin should only start out using once a day, which should be nighttime. Your skin heals itself during sleep, therefore, serums should always be used before bedtime.

15. What is the percentage strength of your Vitamin C serum?
ANS: The Vitamin C serum is 20% strength of Vitamin C, and comprises more than 50% of the entire formula of ingredients.

16. What is the difference between the Vitamin C Serum and the Hyaluronic Acid Serum?
ANS: The Vitamin C serum helps protects skin from free radical damage, helps with cell turnover, gives skin better tone, helps with discoloration of the skin, and gives a brighter appearance to the skin. The HA serum is designed for super hydration, also aids in collagen production, and gives the skin a more supple and soft appearance.

17. In what order do I apply products to my face?
ANS: You should always start by cleaning your face & exfoliating every other day. You can use a toner if desired and then add a thin layer of any serum. Allow serums to dry in between use and then a moisturizer and/or makeup can be applied last.

18. How much product should I use?
ANS: A small amount goes a long way. Applying too much at once not only wastes the product but it will also dry the skin since the products are of the highest potency.

19. If the products are drying my skin, should I stop using them?
ANS: You should most definitely continue using the products, as, the ingredients are scientific and proven to be essential to everyone who has skin. If they are drying your skin, try using less, use only once a day, or use with a moisturizer.

20. When can I expect to see changes in my skin?
ANS: You should feel a difference in the texture of your skin immediately. You will see a great deal of improvement in dullness or unevenness of your skin, the morning after applying. Repair to damaged skin, i.e. lines & wrinkles, acne, scars, stretch marks, and pigmentation will take longer to see the results. Your body takes 27 days to regenerate collagen & elastin as well as generate new clear skin to replace damaged skin. 6 months of daily use will show optimum results. 

21. Are products tested on animals?
ANS: No products have ever or will ever be tested on animals. Science has come a long way from having to use animals to test products.

22. Do you use any harsh chemicals in your products?
ANS: Raw Biology products do not contain parabens, pabas, alcohol, or sulfates. No harsh chemicals or dyes are used. Each product contains natural and organic ingredients that only enhance your skin, not poison it.

23. Should I apply in the mornings or at night?
ANS: Apply products twice a day both morning and night for optimum results. However, if you have sensitive skin, you can apply only at night since your skin heals itself during sleep and will use the nutrition to accelerate this process.

24. Should I refrigerate my products?
ANS: Some people prefer to refrigerate their serums because it feels nice to apply when cold, however, it is not necessary. Cold does not affect the effectiveness of the products, but heat does so be sure to keep the products out of the heat and out of direct sun. The serums have a shelf life of 2 years thanks to the natural preservatives.