Currencies
My Cart
1. What is the effect of Retinol serum?
ANS: Retinol Serum: Repairing, Smoothing, Anti-acne
· Stimulates collagen for firmer, smoother skin
· Speeds up skin cell turnover
· Improves texture and tone for a smoother, softer, more radiant complexion
· Unclogs pores to clear up acne and prevent future breakouts

2. How does the Retinol serum works?
ANS: Once retinol has been applied to the skin, enzymes in the skin break it down into all-trans retinoic acid, which then goes on to help regulate skin-cell function. For example, this "teamwork" between retinol and damaged skin cells can help regulate inflammation and the shedding of dead cells, resulting in fewer breakouts.

3. What is the main ingredient? What percentage of serum?
ANS: Sodium Hyaluronate, Tocopherol (Vitamin E), Licorice Root Extract, Retinol (Vitamin A), Scutellaria Baicalensis Root Extract, Green Tea Extract

4. Do it have any side-effect if use more?
ANS: No. Because of our product containing natural herbs, which is safe and effective. What is more, our product is a daily skin product without any harmful formulas, such as parable, Free of parables, alcohol or sulfates. Detail can refer to our ingredient list.

5. Is it suitable for sensitive skin ?
ANS: Our product is suitable for all type skin. Product formula is natural and mild, so it can be use in normal time. But someone allergic to some plant, such as aloe leaf extract. So we suggest that you can test by your hand, if any allergic happen, we don’t suggest to use it.

6. What is your serum absorb quality?
ANS: Our serum is consisting of small molecules high stick resum, the small molecule is easier to get into the skin. So it is better to absorb skin, and easy to reach the expected result.

7. Can l use a serum with injection? 
ANS: Because our product is daily skin care product, while the injection use in a medicinal product. So we don’t suggest that.

8. How are these serums able to penetrate deeper below the surface than other skin care products?
ANS: Serums are molecularly structured to penetrate deep into the pores and layers of the skin, which is why they've become such an important part of the skincare regime.

9. Should I be using your serums in the morning or at night?
ANS: You may apply our serums both morning and evening if you wish. Just make sure your skin is clean and exfoliated before applying. However, those with sensitive skin should only start out using once a day, which should be nighttime. Your skin heals itself during sleep, therefore, serums should always be used before bedtime.

10. In what order do I apply products to my face?
ANS: You should always start by cleaning your face & exfoliating every other day. You can use a toner if desired and then add a thin layer of any serum. Allow serums to dry in between use and then a moisturizer and/or makeup can be applied last.

11. How much product should I use?
ANS: A small amount goes a long way. Applying too much at once not only wastes the product but it will also dry the skin since the products are of the highest potency.

12. If the products are drying my skin, should I stop using them?
ANS: You should most definitely continue using the products, as, the ingredients are scientific and proven to be essential to everyone who has skin. If they are drying your skin, try using less, use only once a day, or use with a moisturizer.

13. When can I expect to see changes in my skin?
ANS: You should feel a difference in the texture of your skin immediately. You will see a great deal of improvement in dullness or unevenness of your skin, the morning after applying. Repair to damaged skin, i.e. lines & wrinkles, acne, scars, stretch marks, and pigmentation will take longer to see the results. Your body takes 27 days to regenerate collagen & elastin as well as generate new clear skin to replace damaged skin. 6 months of daily use will show optimum results. 

14. Are products tested on animals?
ANS: No products have ever or will ever be tested on animals. Science has come a long way from having to use animals to test products.

15. Should I apply in the mornings or at night?
ANS: Apply products twice a day both morning and night for optimum results. However, if you have sensitive skin, you can apply only at night since your skin heals itself during sleep and will use the nutrition to accelerate this process.

16. Should I refrigerate my products?
ANS: Some people prefer to refrigerate their serums because it feels nice to apply when cold, however, it is not necessary. Cold does not affect the effectiveness of the products, but heat does so be sure to keep the products out of the heat and out of direct sun. The serums have a shelf life of 2 years thanks to the natural preservatives.