Currencies
My Cart

1. What is the PRO eyelash serum?
ANS: The PRO eyelash serum is formulated with effective ingredients, to stimulate keratin production in the lash line and eyebrows to make a growth for eyelashes, making them longer, thicker and darker.

2. How does it work?
ANS: The PRO eyelash serum is formulated with effective ingredients, such as Panthenol, Biotinoyl Tripeptide-1, Myristoyl Pentapeptide-4, Amino Acid to stimulate keratin production in the lash line and eyebrows to make a growth for eyelashes, making them longer, thicker and darker.

3. How do I apply the eyelash serum?
ANS: The eyelash growth serum is a once-a-day treatment you apply yourself each evening to the base of the upper eyelashes. DO NOT APPLY in your eye or to the lower lid because excess hair growth outside the treatment area may occur.

4. Is it a replacement for mascara?
ANS: No, it does not work in place of mascara. However, mascara can be used on your eyelashes in addition to the eyelash growth serum. Our eyelash serum can use for eyelash and eyebrow, it helps them become grow and thick.

5. What happens if I stop using the eyelash growth serum?
ANS: Before your eyelash and eyebrow really become grow and thick, we suggest you insist in using it, with twice a day. As it needs time to see the result, if you stop to use or do not insist on using, then the result won’t be obvious.

6. What should I do if I wear contact lenses?
ANS: Contact lenses should be removed prior to application of the serum


7. Has your eyelash growth serum been tested on animals?
ANS: It has NOT in any way or form been tested on animals. It has a proven formula which has been developed after tests only on humans.

8. Can I use eyelash growth serum on the eyebrows?
ANS: Yes, it actually works fine to use the Pro eyelash serum on your eyebrows. You apply to the area where you would like the growth to take place.

9. What is different with other eyelash serum?
ANS:
1. We pay a lot in developing the formula of this item. All of our goods made in natural nutrient effective ingredients, such as Panthenol, Biotinoyl Tripeptide-1, Myristoyl Pentapeptide-4, Amino Acid, which can reach a better result for a growth for eyelashes, making them longer, thicker and darker.

2. It contains a variety of plant extracts to repair damaged eyelashes and eyebrow roots. It also contains myristoyl pentapeptide, biotin tripeptide, and amino acids to enhance eyelash and eyebrow fiber concentration. Helps maintain healthy and youthful eyelashes and eyebrows.

3.FDA registered formula and GMPC production equipment, safe.

4.Pigment-free, fragrance-free, paraben free. No hormones

5. You can see a good result after 30 days and saw the eyelashes grow thicker.

6. All our packaging materials are from global top suppliers. This product has a very luxurious product packaging.

10. How long can use the eyelash serum? How long does one tube last?
ANS:3 months with a 5ml container.

11. Do I have to use it daily? (Can I use it every day?)
ANS: For best results, it is recommended that you use every night before bed. For maximum results, apply in the morning as well before your makeup routine!

12. Is it safe for pregnant or breastfeeding women?
ANS: There are no harmful ingredients in eyelash growth serum that could affect pregnant or breastfeeding women, but it is best to consult a doctor before use.

13. Can I wear makeup with eyelash growth serum on?
ANS: Yes! Apply eyelash growth serum on clean lashes first, wait till it dries, then apply your eye makeup as usual.

14. How long can I see the result?
ANS: After use 28days you will see your eyelashes and eyebrow longer and thicker.

15. What if it gets in my eyes?
ANS: Rinse your eyes, and if you experience any irritation, discontinue use until your eyes are comfortable again.

16. Can I use it every day?
ANS: Yes, we suggest to use twice a day, morning and night.

17. What're the main ingredients?
ANS: The main ingredients are Panax Ginseng Extract, Apple Stem Cell Extract, Vitamin E, Biotinoyl Tripeptide-1, Myristoyl Pentapeptide-4, Amino Acids, Aloe Vera Extract, Portulaca Oleracea Extract, etc.

18. Do you have clinical tests? What kind of certificate do you have about this product?
ANS: We don’t have a clinical test. We have MSDS, COA, and the formula has been approved by USA FDA.