1. What is the difference of your dead sea mud mask from others?
ANS:
a. Our Dead Sea mud is imported directly from the Dead Sea in Jordan. Our source is 100% pure Dead Sea mud.
b. Rich essential minerals to helps to pull the toxins out of the face & body.
c. Made from natural ingredients, without any irritation to your skin.
d. Original certificate of dead sea mud.

2. What is the function of the Dead Sea Mud Mask?
ANS:
a. It helps to pull the toxins out of the face & body.
b. Deeply cleaning and removing dirt.
c. Mud from the Dead Sea is highly effective against pimples, blackheads, and other blemishes.
d. It draws out excess oils and toxins, cleans pores.
e. 100% natural skin care treatment, No harsh chemicals or artificial additives.

3. What are the benefits of dead sea mud mask?
ANS:
a. Rejuvenates & Softens Skin
b. Draws out impurities & Clearpores
c. Tightens & Smooths out fine lines & wrinkles
d. Relieves dry, itchy or irritated skin
e. Relaxes sore muscles & Relieves aches & pains

4 How to use Dead Sea Mud Mask?
ANS:
a. Apply a thin layer of mud mask to clean skin, when applying on face, avoid the eye and lip areas. Leave mask on for 10-15 minutes until dry.
b. Use warm water in circular motions to gently remove the mask. Pat dry with a clean cloth. Do not use more than once a week.

5. Does the dead sea mud mask need to dry before removing it for it to be effective?
ANS: No, though it's perfectly ok if it does. But not necessary for effectiveness, Simply follow the instructions on the back of every jar and rinse when the time is up for a moisturized, re-mineralized, smooth, soft, glowing look & feel!

6. What is so special about the Dead Sea?
ANS: The Dead Sea is the Earth's largest natural spa. Located on the lowest point of the planet, it abounds with a variety of minerals with proven therapeutic powers and cosmetic benefits. The life-giving waters of the Dead Sea contain the highest concentration of minerals in the world.

7. How does the Dead Sea Mud Mask work?
ANS: Dead Sea Mud Mask is a type of clay mask used as a beauty treatment for the skin on the face. This mud mask is designed to improve the appearance of the skin by removing impurities and dead skin cells, deeply cleansing the pores, moisturizing, and tightening the skin for a younger looking appearance.

8. Can I use this mud everywhere?
ANS: You can apply it on face or body because you will see many enjoying the benefits of this amazingly therapeutic mud from head to foot.

9. How often can I use the Dead Sea mud mask?
ANS: It is often recommended that it should be applied 1-2 times per week. Those with oily or acne -prone skin may want to apply 3 times per week, while those with dry or combination skin may only apply it once or twice. People with sensitive skin should test any mud mask in a small area first, to be sure it will not cause an allergic reaction; it is probably a good idea to only use a mud mask once every week or two.

10. What are the full ingredients of dead sea mud mask?
ANS: Aqua, Dead Sea Mud, Propylene Glycol, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Kaolin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phenoxyethanol.

11. Can I use the Dead Sea mud mask and coffee scrub together?
ANS: Yes. Coffee scrubs especially for body use and reduces the dead sea skin, cellulite and stretch marks etc. The dead sea mud mask is used for face and body, especially works for deeply cleansing.